Biografie

M-am născut în primăvara anului 1975 în satul Păiseni, comuna Cornu-Luncii, județul Suceava, sunt al 7-lea copil din cei 11 ai familiei Macovei. De satul meu mă leagă foarte multe amintiri pe care vreau să vi le împărtășesc în acest blog.

Sunt o persoană visătoare, romantică, îndrăgostit de ideea de iubire nemărginită. Îmi place să-mi petrec timpul cu cei dragi, de fiecare dată într-un loc liniștit.

Legenda spune că numele satului meu provine de la un pusnic pe numele Paisie (dupa unii este vorba de Sfântul Paisie Velicicovschi) care a viețuit intr-o vagăună din apropiere de centrul satului.
Stelique vine de la o poreclă primită în anii de studenție când mă aflam intr-o excursie.
Tot în anii de studenție am obținut o bursă de studii Erasmus la Universitatea din Messina – Sicilia, perioadă despre care aș putea scrie câteva cărți.

„Pelerinul din Paiseni” pentru că de mic copil am fost atras de linia orizontului, și de un tablou ce reprezenta Jerusalimul la care mă uitam de fiecare dată când mergeam la Mănăstire. Am visat mereu să ajung la locurile sfinte, deși mi se părea imposibil Bunul Dumnezeu m-a ajutat să ajung nu doar la Jerusalem ci și în alte locuri.

Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru că îmi urmăriți activitatea, orice feedback constructiv este binevenit.